Betalen


 

iDEAL

iDEALVeilig via uw vertrouwde bank omgeving betalen.
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Uw voordelen op een rij:

  • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
  • Snellere verwerking bestelling
  • iDEAL is bij Dashcam Specialist volledig gratis

 

 

PayPal

 

PayPalOnline betalen met PayPal: makkelijk, veilig en snel.
Met uw PayPal account kunt u bij ons betalen. Via PayPal kunt u veilig met uw Creditcard betalen. U hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren.

Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Kijk wat wij doen om uw gegevens en transacties te beschermen en wat u zelf kunt doen om uw gegevens te beschermen. Klik hier om meer te lezen over Veiligheid. Voor het gebruik van Paypal brengen wij 3,4% aan kosten in rekening.

 

Visa

VisaBetalen met uw Visa kaart.
Uw Visa kaart is standaard voorzien van Verified by Visa. Verified by Visa is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet. Met Verified by Visa doet u uw internetaankopen met een extra wachtwoord. Uw Visa kaart is dan ook dubbel beschermd tijdens het online winkelen. Alle Visa betalingen kunt u doen via PayPal. Voor het gebruik van Visa brengen wij 3,4% kosten in rekening.
 

 

Overschrijving

 

U heeft ook de mogelijkheid om het geld over te schrijven. Zodra wij de betaling binnen hebben zullen wij uw bestelling verwerken.

Betaal aan:
Dashcam Specialist
Op rekening nummer :
Bank:RaboBank 129 33 00 19
IBAN:NL83 RABO 0129 3300 19
BIC:RABONL2U
o.v.v. uw bestelnummer

Hou er wel rekening mee dat een overschrijving langer duurt dan Ideal
U goederen worden pas verzonden als de betalling op onze rekening is bij geschreven.
 

Bancontact / Mister Cash

Mistercash Als Belgische klant kunt u bij ons betalen door middel van Bancontact of Mister Cash. Door middel van een PIN-code kunt u met deze kaart elektronische betalingen bij ons doen. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
 

 

 

Sofort Banking

 

 

directebanking Als Duitse of Belgische klant kunt u bij ons betalen door middel van Sofort Banking. Sofort Banking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindklanten zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet Sofort Banking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking.

 

 

 

 

 

 

 

Dashcam Bij ons betaald u veilig

 

 

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief

Abonneer je meteen en je zult onze nieuwsbrief ontvangen!