Garantie voorwaarde

Garantieperiode

 

Heb je bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die je als consument hebt op basis van de wet.

Waar in onder andere vermeld staat dat de artikelen die voor garantie aan gemeld worden in de originele staat moeten verkeren zonder schade en eventuele garantie stickers niet doorbroken en ook aanwezig moeten zijn. ZIE GARANTIEVOORWARDE

 

 
Fabrieksgarantie
dashcam-specialist.nl geeft standaard 1 jaar garantie op alle artikelen die je bij ons koopt. Fabrikanten bieden in veel gevallen een garantietermijn van meer dan een jaar, de zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan - indien van toepassing - in de gebruiksaanwijzing van het artikel of bij de
omschrijving van het artikel op de site.

 

 

 

ALGEMENE GARANTIEVOORWAARDEN

 

Artikel 1. Toepasselijkheid

Deze algemene Garantievoorwaarden zijn van toepassing op alle dashcam-specialist producten met garantie.

Artikel 2. Definities

Importeur: dashcam-specialist www.dashcam-specialist.nl.
Apparaat: het originele product zoals geleverd door dashcam-specialist.

Artikel 3. Verantwoording

Dit dashcam-specialist apparaat is ontwikkeld en gefabriceerd naar de hoogst mogelijke kwaliteitseisen in overeenstemming met de Europese veiligheidsnormen.

Artikel 4. Defect

Mocht er onverhoopt sprake zijn van een defect als gevolg van fabricage en/of materiaalfouten, dan garandeert dashcam-specialist een kosteloos herstel (of vervanging) gedurende een periode van 12 maanden vanaf de aankoopdatum. Buiten deze periode worden reparaties hersteld tegen een gematigd tarief.

Artikel 5. Herstel

Voor herstel of vervanging dient het apparaat aangeboden te worden bij dashcam-specialist. Tevens dient een kopie van de aankoopfactuur van het apparaat overlegd te worden.

Artikel 6. Gebruik

Deze garantie is alleen geldig wanneer het apparaat is gebruikt in overeenstemming met de
Gebruiksaanwijzing en voor het doel waarvoor het gemaakt is.

Artikel 7. Uitsluiting

Deze garantie vervalt indien:

  1. -   Op een van de genoemde documenten iets is veranderd, doorgehaald, verwijderd of onleesbaar gemaakt;

  2. -   Het model- (type) of productie (serie) nummer op het apparaat is veranderd, doorgehaald, verwijderd of onleesbaar gemaakt;

  3. -   Schade aan product door vallen, openmaken, veranderingen, of ondeskundig gebruik;

  4. -   Reparaties of wijzigingen zijn uitgevoerd door niet bevoegde servicebedrijven of personen die aangesteld zijn door dashcam-specialist;

  5. -   Als er andere software (firmware) is op gezet (wij hebben software om dit te controleren);

  6. Een defect een gevolg is van externe (buiten het apparaat gelegen) oorzaken, bijvoorbeeld blikseminslag, hitte, wateroverlast, brand, Anders dan bij geleverde laadkabels,verkeerd gebruik of onachtzaamheid.

 

Wij maken u erop attent dat het apparaat niet als defect kan worden beschouwd als wijzigingen of aanpassingen nodig zijn teneinde het apparaat te laten voldoen aan lokale of nationale technische normen die van kracht zijn in landen waar het apparaat oorspronkelijk niet voor ontwikkeld of geproduceerd is.
Om onnodig ongemak te voorkomen, raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen voordat u contact opneemt. Voor product info kunt u zich wenden tot www.dashcam-specialist.nl.
Indien het apparaat niet goed functioneert of defect is, adviseren wij u contact op te nemen met uw leverancier of rechtstreeks met dashcam-specialist. Kijk op www.dashcam-specialist.nl voor de correspondentie gegevens.

WAARSCHUWING!
Veranderingen aanbrengen in de firmware WORDEN UITGEVOERD OP EIGEN RISICO. WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR ENIGE SCHADE AAN UW DASHCAM ALS GEVOLG VAN DEZE INSTRUCTIES.
Onze software kan zien of er een andere firmware is geïnstalleerd alleen is het niet mogelijk die te herstellen na schade.

Dit valt dus buiten de garantie.

 

 

 

 

Dashcam Bij ons betaald u veilig

 

 

Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief

Abonneer je meteen en je zult onze nieuwsbrief ontvangen!